Behandelingen Verzamelpunt
 

 

Wat kan ik verwachten van een Verzamelpunt vaststelling en correctiebehandeling?

Je therapeut zal professioneel en een volgens gedragscode werken (als dit niet gebeurd, laat het ons weten – de voorwaarden van de APA zijn vastgelegd op de website). Hij of zij zal je medisch verleden vastleggen, je verzamelpuntplaats bepalen en corrigeren met de meest geschikte methode. Hij of zij heeft verschillende methoden van vaststelling en correctie geleerd en zal met je overleggen wat de meest geschikte methode van correctie is voor jouw conditie. Waarschijnlijk zal hij of zij je verzamelpunt (of punten) vinden met zijn of haar vingertoppen en dan het corrigeren met een of twee grote kwarts kristallen of met electronische gem apparatuur, zoals de Trott Fluctuating Light Treatment System.

Het is niet nodig dat je alle kleding uit moet doen en voor vrouwen is het niet nodig om hun bh uit te doen. Aanbevolen wordt om zonodig een dun katoenen shirt zonder knopen of katoenen overhemd te dragen en de meeste therapeuten zullen gemakkelijk in staat zijn het belangrijkste verzamelpunt en de minder belangrijke verzamelpuntenpunten door katoenen kleding te vinden.

Nadat het verzamelpunt of punten zijn gelokaliseerd en gecorrigeerd naar het centrum (hetgeen een paar minuten of maximum een halfuur kan duren) wordt je in staat gesteld te rusten om toe te staan dat het verzamelpunt zich vastzet voordat je weer naar huis gaat. Sommige therapeuten bieden een aanvullende behandelingsvorm aan, zoals kristal of gem steen-healing, reiki, accupunctuur, etc. Zij zullen altijd eerst het verzamelpunt corrigeren/op de juiste plaats zetten voordat zij andere behandelingen doen, zodat het verzamelpunt zich vast kan zetten terwijl de andere behandeling plaats vindt

Is een vervolgbehandeling nodig?

Soms is een vervolgbehandeling nodig binnen enkele weken of een maand, maar als je je goed voelt, is dit wellicht niet nodig. Een goed gecorrigeerd verzamelpunt kan voor een langere tijd op z’n plaats blijven zitten als er geen aansluitend trauma, stress of ongeluk plaatsvindt.

Hoe weet ik of een nieuwe behandeling of check up nodig is?

Als je je goed voelt, zelfverzekerd en gelukkig, is het onwaarschijnlijk dat je een tweede verzamelpuntcorrectie snel nodig zult hebben. Het kan verstandig zijn dat, als je het gevoel van vóór de verzamelpuntcorrectie terug krijgt, dit te bespreken met je therapeut en na te gaan of je baat kunt hebben bij een nieuwe behandeling. Het lijkt er meer op dat je een herhalingsbehandeling nodig hebt als het verzamelpunt voor een lange tijd ver van het centrum heeft gezeten en je voor vele jaren hebt geleden aan ernstige klachten.

Hoe zal ik me voelen na een behandeling?

Soms voelen patiënten geen merkbaar effect, maar dit is zeldzaam. Gewoonlijk voelt men een groot gevoel van bevrijding of  opluchting, of een geluksgevoel of een beetje moe. Je kunt gaan geeuwen en dikwijls je huidkleur en ogen lijken “levendiger” Soms heb je het gevoel dat je grip hebt op de problemen in je leven, of met mensen gaat praten over zaken van jezelf uit heden of verleden. Soms heb je zin om enige tijd tegen jezelf te gaan praten, te slapen of na te denken. Dikwijls gaan patiënten de richting van hun carrière veranderen  of nemen beslissingen die hun leven verbeteren. Relaties en vrienden merken dikwijls grote veranderingen en verbeteringen. Mensen voelen zich meestal zelfverzekerder en meer tevreden met hun leven, na een correctie.

Hoe kan ik eraan meewerken dat de verzamelpuntcorrectie het meeste effect resulteert?

Het is verstandig wat tijd te nemen om te ontspannen na een correctie van het verzamelpunt. Wellicht dat een vriend je naar huis kan rijden, maar realiseer je op z’n minst  dat je een beetje licht in je hoofd kunt zijn als je op weg naar huis bent. Wees voorzichtig in het verkeer. Het is aan te bevelen, na de correctie, een paar uur of een dag vrij te nemen op je werk, om de correctie tijd te geven zich vast te zetten en het beste resultaat uit de correctie te halen.

Als je andere soorten van behandeling gepland hebt of bepaalde zelfwerkzaamheid wilt doen, zoals bijvoorbeeld EFT (Emotional Freedom Techniques), is het beter dat je verzamelpunt is vastgesteld en gecorrigeerd voordat je dat gaat doen. Alle andere soorten van therapieën schijnen/blijken beter te werken nadat het verzamelpunt is gecorrigeerd in het centrum. Het is dikwijls het begin van een opmerkelijke reis terug naar gelukkig zijn met jezelf, je relaties en je leven in het algemeen.

 

 

verzamelpunt kristal spitsroede

Verzamelpunt Kristal

verzamelpunt kristal spitsroede

available from The Assemblage Point Centre.

 

© The Assemblage Point Centre Ltd